1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Zanimljivosti sa interneta

Neke od fantastičnih osoba koje pišu ove blogove imala sam priliku lično da upoznam. Druge sam upoznala iz sjajnih i iskrenih postova koje pišu, pa imam osećaj kao da ih poznajem lično. Treće znam kao TV lica, ili uopšte nisu osobe, nego prosto zanimljive stranice. U svakom slučaju ovo je galerija ljudi i dela kojima se divim, na koje se ugledam i uživam čitajući. Naravno, blogovi nisu poređani po favorizaciji, već po azbučnom redu. Lista će se vremenom povećavati, kako budem otkrivala nove zanimljivosti.

Print Friendly
Podeli ovaj tekst na: Facebooktwittergoogle_plusmail Hvala!

6 Comments on Zanimljivosti sa interneta

  1. Draga Dragana, izuzetno se radujem da sam i ja tu i drago mi je da sam i ja otkrila tvoj blog. Nadam se, da ćemo se jednog dana i lično upoznati a dotle ćemo se pratiti i učiti jedna od druge. Topli pozdrav.

  2. Jupiiii! I mi smo tu! 🙂 Jako mi je drago da ti se dopadaju Male carolije i bas me obradovalo kada sam vidjela da se nalazimo u ovako dobrom drustvu! Puno pozdrava 🙂

    • Obzirom da smo imali prilike da probamo uživo tvoje đakonije, naravno da si tu! 🙂 Mene si kupila već sa knedlama sa šljivama. Potpuno mi je fascinantno koliko su bile sve istog oblika i veličine. A da ne pričam koliko su ukusne. Uostalom, sve mi se sviđa što ti spremaš i što Denis fotografiše.

  3. Zarumenicemo se 🙂 Hvala ti puno na lijepim rijecima! Puno nam znaci kada cujemo da se ono sto radimo dopada ljudima, a pogotovo kada feedback dodje od nekoga ko i sam ima jako lijep blog… Sada svako malo virnem da vidim sta ima novo na stranici Brzo i lako, jako mi se dopadaju zdrave varijante nama dobro poznatih jela i slatkisa a imamo novi razlog da kupimo Pancevac! 🙂 Samo naprijed! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*