1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Prijatelj i ja sedimo na klupi i gledamo zvezde…

Nisam imala pojma da je pokretanje bloga toliko komplikovano. Ustvari, možda i nije, ako nisi perfekcionista kao ja. Mnogo sam se mučila oko nekih stvari, dok prijatelji nisu uskočili i svojim veštinama skratili moje muke. Za sada nemam adekvatan način da im se zahvalim, osim ovako. Dakle, Hvala vam do neba, što ste odvojili svoje slobodno vreme i pomogli mi baš onda kada mi je bilo potrebno!

A sada imenom i prezimenom:

Sanja Kokora Crevar, jer si mi u delićima sekunde rešavala sve tehničke muke oko bloga, plagin-ova i ostalih stvari koje sam zabrljala i od kojih me je jako bolela glava.

Jelena Ristić, jer si besumučno čitala moje tekstove, ispravljala gramatičke greške i učinila da zvuče bolje i lepše.

Dragana Pušica (Moje grne), jer si nesebično samnom podelila svoje veliko znanje iz sveta blogovanja, odgovorila mi na svako pitanje, rešila mi nedoumice i dala mi savete bez kojih ne bih počela kako treba.

Andreja Valdimiro Marini Tanović, jer si mi napravio sjajan logo, vizit kartice i dao mnoge korisne savete.

Bojan Ostojić, jer si mi dao sjajne ideje i korisne savete oko unapređivanja bloga, reklamiranja i praćenja analitike.

Nenad Jocović, jer me od prvog dana podržavaš u ovome i zajedno samnom učestvuješ u celoj priči. Što razmišljaš o mom blogu, raspituješ se, informišeš se, promovišeš me, i što se trudiš da unapredimo celu stvar. Ne bih mogla bez tvoje podrške.

Svi prijatelji koji svakodnevno gledaju, čitaju, lajkuju, šeruju, komentarišu, podržavaju, iako ih možda preterano baš i ne zanima to o čemu pišem. Sve vidim, pratim i jaaako mi znači!

♥♥♥ Hvala ljudi! Volim vas puno! ♥♥♥

 

Print Friendly
Podeli ovaj tekst na: Facebooktwittergoogle_plusmail Hvala!

2 Comments on Prijatelj i ja sedimo na klupi i gledamo zvezde…

  1. Draga moja, kažu da onaj ko ne podeli svoje znanje, iskustvo, barem malo vremena i pažnje drugima ne može da očekuje ni da se njemu sutra vrati. Tako da…
    :*

Leave a comment

Your email address will not be published.


*