1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Blog i ja

Zdravo! Pa dobro gde si ti? Odavno već čekam da počneš da čitaš moj blog.

Ja sam Dragana, imam tek 37 godina. U dosadašnjem životu bavila sam se raznim zanimanjima. Između ostalog, jedno vreme pravila sam torte za razne prilike. Tada sam osnovala Šašave Torte (Crazy Cakes) i razvila jedan ozbiljan biznis od kuće. Prestala sam to da radim iz tehničkih razloga, ali ko zna, možda ponovo pokrenem tu priču, ako se steknu povoljni uslovi.

Smatram da je čovek zaista srećan, ako je u mogućnosti da se u životu bavi onim što voli. Ja se trudim da budem u toj mogućnosti, a da ono što ne volim, olakšam sebi na najbolji mogući način. Na primer, ne volim da peglam. Zato imam poseban metod za peglanje kako bi i to prošlo što bezbolnije. Na blogu ću sa tobom da podelim razne savete kojima i ti možeš sebi da olakšaš. Možda ćeš to već znati, možda ti je potrebno podsećanje, a možda ti baš fali neka dobra ideja.

osd-cdo-640

Volim da kuvam, mesim i uopšte pripremam hranu. Volim i da jedem, što se direktno negativno odražava na moju figuru. Zato ćeš na mom blogu uglavnom naći niskokalorične recepte. U potrazi za Low Kcal receptima, primetila sam da je slab izbor na domaćem internetu, pa sam rešila da pomognem onima koji nemaju vremena ili volje da istražuju i eksperimentišu. Sve recepte sam lično isprobala, a neke sama prilagodila ili osmislila. Mogu da potpišem da su ukusni i laki za pripremu.

sagori-kalorije-640

Moja druga strast je organizacija. Ne volim kada nešto zaboravim. Volim da budem dobro organizovana i za sve, ali SVE imam spiskove. Bez toga ne mogu da živim. Zato me drugarice često zovu kada im je potreban spisak stvari za more, selidbu, renoviranje stana, kupovinu i slično.

Iako sam zaposlena mama i domaćica, ja se ne smirujem. Stalno mi padaju na pamet nove ideje i uvek nešto čačkam, pravim, osmišljavam. Neprestano sebi zadajem nove projekte kojima se zanimam i trudim se da ih dovedem do perfekcije. Na primer, putujem na produženi vikend, pa se trudim da se dobro pripremim kako ne bih nešto zaboravila ili nedajbože radila u poslednjem momentu. Posle toga ide rođendan mog muža, pa polazak u školu i vrtić, pa dečiji rođendan, pa ekskurzija i tako dalje. Biće tu tema za pisanje ihajjj..

Kada već imam toliko materijala u svom kompjuteru i u glavi koje bi možda tebi olakšale da nešto uspešno uradiš, zašto da to ne podelim sa tobom i svetom? Eto, otud moj blog.

to-do-640

Hvala ti što me čitaš. To mi mnogo znači. Puno te pozdravljam!

*Ako želiš da me kontaktiraš, možeš da mi pošalješ e mail: brzoilako.com@gmail.com

Print Friendly
Podeli ovaj tekst na: Facebooktwittergoogle_plusmail Hvala!

9 Comments on Blog i ja

  1. Bravo, Gago, samo napred!

  2. Gago,svaka cast.Samo napred,ideja ti je idealna :*

  3. Drago mi je da vidim da je neko pokrenuo ovakvu ideju. Bravo i samo napred:)))

  4. Drago mi je da vidim da je neko pokrenuo ovakvu ideju. Bravo i samo napred:)))

  5. Majda Forđarini // 27. septembar 2014. at 14:11 // Odgovori

    Dragana, puno hvala na iscrpnom vodiču za kupovinu pribora za školu! Sledili smo bukvalno svaki napisani red 🙂 Veliki pozdrav, Majda (Markova mama)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*