1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

1. Rođendan Bloga!

Možeš li da veruješ da se družimo već godinu dana? Meni deluje nestvarno. Sećam se koliko sam se u početku nervirala što su mi stranice prazne i žurila da ih što pre popunim.

Statistički gledano: 120 objavljenih tekstova, 37 subskribera na blogu, 1180 pratioca na Facebook-u, 294 pratioca na tweeter-u, 332 pratioca na google plus-u. Ove brojke služe samo za podizanje samopouzdanja, za vetar u jedra, jer pokazuju da to što pišem ipak nekog zanima.

Iako poslednjih meseci nisam baš mnogo pisala na blogu, radilo se. Imam dosta toga po folderima samo treba da nađem vremena da sve pripremim za puštanje u etar.

Kod mene u porodici se uvek tako zadesi, da prvi rođendani prođu bez adekvatne proslave. Uvek se nešto zakomplikuje, pa se tog dana ne proslavi kako je planirano. Tako je i sa ovim blog rođendanom. Nisam stigla da pripremim ono što sam zamislila. Bilo kako bilo, rođendan je tu i valja ga proslaviti!

Srećan prvi rođendan bloga Brzo i Lako, dragi moji prijatelji i vama i meni! U zdravlju da ga proslavimo i da se družimo još dugo, dugo..

Ps.

Nekako uporedo sa blogom, išla je i moja kolumna u Pančevcu „Zdrava ishrana“, pa ne mogu to da ne spomenem. Zato za kraj ovog teksta, postavljam sledeće: Pored moje redovne kolumne na osmoj strani, urednica kulturne strane Dragana Mladenović pozvala me je da napišem nešto za rubriku „Moj izbor“. Tekst je izašao u Pančevcu br. 4619, 3.07.2015.god., na strani br. 13.

moj_izbor_s

Print Friendly
Podeli ovaj tekst na: Facebooktwittergoogle_plusmail Hvala!

4 Comments on 1. Rođendan Bloga!

  1. Čestitam draga!
    Još dugo, dugo slavila blogorođendanac. 😀

  2. Draga moja, čestitam! ♥
    Jednostavni i zdravi recepti kojima nas daruješ su provereno dobri, a ono što si lično ti pravila sam u slast jela na našim druženjima na Adi!
    Želim ti još puno godina inspiracije, dobrih recepata i volje da ih sa nama deliš! Živa bila! :*

Leave a comment

Your email address will not be published.


*